ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ

kourasis
Τσιμουδιά και κουβέντα από κανέναν από το δημοσιογραφικό σκυλολόι που δεν έχουν άντερα να αποδώσουν ευθύνες εκεί που πρέπει για την διπλή τραγωδία της Κυριακής, με τον ειδικό φρουρό που διαμέλισε την γυναικούλα και στη συνέχεια μπήκε στο πάρκινγκ και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.
Ένας από τους θλιβερούς υπόλογους της τραγωδίας είναι ο πελώριος, ο τιτανοτεράστιος, ο ανύπαρκτος Δήμαρχος Χαλανδρίου που το μόνον που τον νοιάζει είναι να επανεκλεγεί με τα υπόλοιπα κομματόσκυλα που έχουν καταντήσει την ευρύτερη ζώνη, ρημαδιό. Δρόμοι υποφωτισμένοι και γεμάτοι παγίδες-λακούβες, το παρτέρι στον μεγάλο δρόμο και με φοβερή κίνηση- επί της Κων.Παλαιολόγου μετά την πλατεία Κένεντυ- ξηλωμένο, η μεσαία νησίδα του δρόμου, καρμανιόλα, με λάθος σηματοδότηση και καμία διάβαση για πεζούς. Όλες οι ευθύνες καταλήγουν στον ανύπαρκτο δήμαρχο Κουράση. Τύψεις δεν έχει για τους ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί στην καρμανιόλα;
Αλλά το μόνον που ξέρει να κάνει αυτό το υποκείμενο είναι να συνευρίσκεται
και να συντρώγει με τον άλλον προδότη του τόπου, το Σαμαρά. Όπως έκαναν και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, μαζί με κάτι άλλα “μπουμπούκια” δεξιούς. Τότε σε δείπνο σε ταβέρνα της Κηφισιάς φάγανε του σκασμού με τον Σαμαρά να πληρώνει τον λογαριασμό-αν και αμφιβάλλουμε-και το μόνον που τους ένοιαξε τότε ήταν όχι οι δημότες τους αλλά η προσωπική τους επιβίωση.
Παρόντες ήταν οι δήμαρχοι Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Ηρακλείου, Βασίλης Βαλασόπουλος, Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παπάγου-Χολαργού, Βασίλης Ξύδης Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, Ωρωπίων, Γιάννης Οικονομάκος, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης, Γιάννης Αναγνώστου, Μοσχάτου-Τάυρου, Βασίλης Σπανάκης, και Χολαργού-Παπάγου, Δημήτρης Νικολάου.
Δείτε και το βιογραφικό του βλαχοδήμαρχου για να καταλάβετε γιατί οι δημοσιογράφοι δεν τον κρίνουν:
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 1952 και ζει στο Χαλάνδρι. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) στην Αθήνα.
Από το 2002 έως το 2010 ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην «Εκδοτική Εταιρεία Α.Ε.»
Από το 1996 έως το 2002 διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής & Διευθυντής Προσωπικού στις «Εκδόσεις Απογευματινή Α.Ε.».
Από το 1996 έως το 2004 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην εκτυπωτική εταιρεία «Αθηνά Α.Ε.».
Το 1981 εργάσθηκε ως λογιστής στην εταιρεία «Εκδόσεις Απογευματινή A.E.» και το 1978 στην εταιρεία «Κλωστήρια Μουζάκη Α.Ε.»
Από το 1978 έως το 1982 και από το 1990 έως το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλανδρίου, εκλεγμένος σε 6 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.
Τη διετία 1995 – 1996 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το 1997 και το 1998 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Χαλανδρίου «ΦΛΥΑ».
Από το 1998 έως το 2002 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντέλης» (Σ.Π.Α.Π.).
Από το 2003 έως το 2010 ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλεγείς από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από το 2003 ήταν εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου 21ΟΤΑ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων και το 2011 εκλέχθηκε Πρόεδρος του συνδέσμου.
Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ένωσης Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών Ε.Π.Η.Ε.Α.
Το 2011 ανέλαβε Δήμαρχος Χαλανδρίου.
Τι δουλειά κάνει δεν μας είπε και πόσα ένσημα έχει από τη δουλειά αυτή. Να σε κυνηγάει και σένα η μορφή των σκοτωμένων στον ύπνο σου ευχόμαστε χρονιάρες μέρες, κερατά…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου