ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ελλάδα ΤΕΛΟΣ: Από τα 80.000 παιδιά σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια "τα 40.000 είναι παιδιά μεταναστών" λέει ο Γ.Γ. Μετανάστευσης!

Αν βάλετε και τους λαθρομετανάστες που είναι σε νεαρή ηλικία απ' την Ασία, σε 10 χρόνια το πολύ στην Ελλάδα οι Έλληνες θα είναι μειονότητα.. Με ότι αυτό συνεπάγεται!

Συγχαρητήρια κύριοι της αριστεράς και της προόδου! Υπερασπιζόμενοι δήθεν "ανθρωπισμό" και "αντιρατσισμό" υποπέσατε στον μέγα ρατσισμό! Στην μελλοντική εξαφάνιση του ντόπιου πληθυσμού!

Θυμηθείτε ένα βίντεο που ανεβάσαμε πριν λίγο καιρό...



ΚΑΙ ΤΟ 85% ΑΥΤΩΝ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ... 

Από το ρεπορτάζ για το νέο "κώδικα ιθαγένειας" μεταφέρουμε:

Σχετικά με τον αριθμό των αδειών παραμονής, όπως ενημέρωσε ο κ. Συρίγος, ( ο γενικός γραμματέας Μετανάστευσης) αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 540.000 άδειες διαμονής και εκκρεμεί η εξέταση άλλων 160.000 αιτήσεων, από ανανεώσεις αδειών παραμονής.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη και τρίτη γενιά παιδιών μεταναστών, αυτήν τη στιγμή σε νηπιαγωγεία, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση φοιτούν 80.000 παιδιά και νέοι, από τους οποίους -όπως εκτιμά ο γενικός γραμματέας- οι μισοί περίπου είναι παιδιά νομίμων μεταναστών. Από τα 40.000 νόμιμα παιδιά και εφήβους, το 85% είναι αλβανικής καταγωγής.

Τέλος, η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη καταθέσει στο γραφείο του Πρωθυπουργού σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου