ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΝΥΤ: "O πόλεμος είναι μεταξύ Σύρων και εγκληματιών"

Βρήκε καταφύγιο στην Τουρκία. Τώρα ξέρει ότι δεν επρόκειτο για “εξέγερση κατά του Ασάντ” και δηλώνει αηδιασμένος: “Εύχομαι να μην είχα ξεκινήσει ποτέ αυτή την εξέγερση” που έδωσε πρόφαση στις ορδές των ισλαμιστώννα εισβάλλουν στην χώρα του.
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική: “Πλέον η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει. Η μάχη διεξάγεται μεταξύ του Συριακού στρατού και εγκληματιών!”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα ίδια πιστεύουν...
όλοι οι πρώην εξεγερμένοι Σύριοι που σήμερα βλέπουν πως χρησιμοποιήθηκαν για μία άθλια, ύπουλη και θηριώδη εισβολή ισλαμιστών στην χώρα, μία νέα γενοκτονία.
Το ότι οι ΝΥΤ δημοσιεύουν τέτοιο άρθρο, θεωρείται έμμεση στήριξη τόσο των προσπαθειών του Ομπάμα να ξεφορτωθεί το σύστημα Κλίντον που υποστηρίζει τους απανταχού ισλαμιστές σε όλον τον πλανήτη (το για΄τι είναι μεγάλη συζήτηση), αλλά και του Ισραήλ να στραφεί προς την Ρωσία μην ξεχνάμε ότι ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν,ο σε λίγο ξανα ισραηλινός ΥΠΕΞ, είναι Ρωσοεβράιος, μιλάει άπταιστα τα ρωσικά, και φυσικά έχει ιδιάιτερη συμπάθεια στην Ρωσία.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου