ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Είσαι γυναίκα; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάτσεις σε καρέκλα σε δημόσιο χώρο, γιατί η καρέκλα στα αραβικά είναι αρσενικό!

Σκεφθείτε, ποιοι τους “στηρίζουν” από το δυτικό “πολιτισμένο”  κόσμο και αντιληφθείτε τι παιχνιδάκι παίζουν…

Για τους λόγους που αναφέρονται συνοπτικά παρακάτω, αλλά και για άλλους που έχουν αναλυθεί κατά καιρούς, λάβαμε θέση υπέρ του Ασαντ, όταν οι άλλοι μας φλόμωναν στην “ενημέρωση από Κατάρ”…
Διαβάστε τις 12 απαγορεύσεις, που ανακοίνωσε η Αλ Νούσρα.

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ο σύγχρονος πολιτικός, κοινωνικός, εθνικός, θρησκευτικός, δογματικός και πολιτιστικός πλούτος της Συρίας πάντα φόβιζε τους Σαουδάραβες. Διότι όπως και στην Τουρκία, στην Συρία ζούνε Άραβες, Κούρδοι, Τουρκμένοι, Ασύριοι, Χριστιανοί, Αρμένιοι, Τσερκέζοι, Αλεβίτες, Σιίτες, Σουνίτες, Δρούζοι, Ισμαηλίτες και λίγοι Εβραίοι (καθώς συνεχώς μεταναστεύουν στα εδάφη των Παλαιστινίων). Και ζούνε με μια εγκάρδια αγάπη, φιλία και σεβασμό… Διότι η Συρία είναι ένα απόλυτα λαϊκό κράτος. Στην Συρία δεν υπάρχει ο όρος ¨δημόσιος τομέας¨, και γυναίκες που φοράνε την μουσουλμανική μαντίλα καταλαμβάνουν θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο, στην βουλή και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Μάλιστα πολλά νέα κορίτσια με καταγωγή από την Τουρκία, βλέποντας αυτό το περιβάλλον, πήγαιναν και σπούδαζαν εκεί, χωρίς να κάνουν λόγο για τον ¨αλεβίτη¨ Άσαντ. Ακόμη και στην περίπτωση της ακραίας σουνιτικής διοίκησης της Χαμάς που πολλές αραβικές κυβερνήσεις δεν την καλημερίζουν καν, μπόρεσε και στάθηκε στα πόδια της χάρη στην μοναδική στήριξη που παρείχε ο ¨Αλεβίτης¨ Άσαντ. Ο Άσαντ που με πίστη στήριζε τον παλαιστινιακό αγώνα, και για αυτό ακριβώς τον λόγο δεχόταν πολλές διεθνείς πιέσεις, δεν θα μπορούσε να ξέρει πως οι της Χαμάς θα αποδεικνύονταν τόσο αναξιόπιστοι, ύπουλοι και σκληροί !

Μα γιατί τα εξηγώ αυτά ; Τα εξηγώ διότι κάποιοι επιθυμούν να καταστρέψουν αυτήν την κοινωνική και πολιτιστική δομή της Συρίας που συνόψισα παραπάνω. Όπως την εξαφάνισαν και στο Ιράκ. Διότι όπως λέει και ο Ναζίμ Χικμέτ, αυτοί οι κάποιοι είναι ¨οι εχθροί της ελπίδας ¨…
Αυτό αρκεί για να εξηγήσει για όλα όσα συμβαίνουν στην Συρία.
Οι ισλαμιστικές ομάδες της αντιπολίτευσης με την στήριξη της μεσαιωνικής Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, χωρών του Κόλπου και της Τουρκίας θέλουν να καταστρέψουν την Συρία. Αλλά την κύρια καταστροφή την κάνουν οι ισλαμιστικές ομάδες τύπου Νούσρα και Αλ Κάιντα. Δεν τους αρκούν οι απάνθρωπες σφαγές που διαπράττουν, τώρα θέλουν και να κυβερνήσουν στην Συρία με σκέψεις σκοτεινών εποχών και με ανωμαλίες.
Να η απόδειξη :

Το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ-Δαμασκού που κρατά υπό τον έλεγχο την πόλη Ράκκα και κάποιες άλλες περιοχές, με ανακοίνωση που έκανε τώρα τελευταία, κοινοποίησε και τις απαγορεύσεις.

Οι απαγορεύσεις επίσης που επιβάλλουν η Νούσρα και οι άλλες οργανώσεις, δεν είναι διαφορετικές.

1- Οι γυναίκες απαγορεύεται να περπατάν στον δρόμο χωρίς να έχουν δίπλα τους κάποιον στενό τους συγγενή, δεν μπορούν να βάζουν μακιγιάζ και δεν μπορούν να περπατάνε κινούμενες προκλητικά.

2- Στα μαγαζιά, ανεξαρτήτως τους εμπορεύματος που πωλείται, απαγορεύεται η χρήση φωτογραφιών με γυναίκες στις συσκευασίες των προϊόντων. Αν υπάρχουν θα ξηλώνονται.

3-Γυναίκες που περπατάνε στον δρόμο με τον σύζυγο τους, δεν θα περπατάνε δίπλα του, αλλά από πίσω του.

4- Νέα κορίτσια και γυναίκες απαγορεύεται να γυρνάνε με στενά τζίν και ζακέτες, αντί αυτών θα φοράνε ισλαμικά ρούχα που καλύπτουν κάθε πλευρά τους.

5- Ποτά, τσιγάρα και ναργιλές απαγορεύονται. Όσοι δεν υπακούν θα μαστιγώνονται. Σε περίπτωση επανάληψης θα κόβεται το μεγάλο και το μεσαίο δάχτυλο.

6 – Τα κουρεία για άντρες θα κλείσουν και οι άντρες δεν θα κονταίνουν τα μαλλιά τους.

7- Στις βιτρίνες δεν θα εκτίθενται γυναικεία εσώρουχα και στα μέρη όπου αγοράζουν και γυναίκες, δεν θα εργάζονται άντρες. Κατά παρόμοιο τρόπο άντρες δεν θα πηγαίνουν σε γυναίκες ράφτρες.

8- Στις βιτρίνες των κομμωτηρίων για γυναίκες, δεν θα υπάρχει καμία επιγραφή-διαφήμιση και δεν θα εκτίθενται φωτογραφίες γυναικών.

9- Οι γυναίκες απαγορεύεται να πάνε σε άντρα γυναικολόγο.

10- Οι νέοι άντρες δεν θα δίνουν δυτικότροπο σχήμα στα μαλλιά τους και δεν θα φοράνε παντελόνια με χαμηλό καβάλο.

11- Θα κόβεται το χέρι των κλεφτών.

Και τώρα προσέξτε :

12 – Οι γυναίκες δεν θα κάθονται σε καρέκλες σε ανοιχτά δημόσια μέρη.

Για ποιο λόγο ; Και εγώ όπως και εσείς δεν κατάλαβα αυτό. Ρώτησα λοιπόν κάποιον που αντιλαμβάνεται καλύτερα από εμένα αυτήν την ψυχασθένεια και να λοιπόν η απάντηση. Στα αραβικά η λέξη καρέκλα δεν είναι θηλυκό αλλά αρσενικό. Δηλαδή στα αγγλικά δεν είναι ¨she¨ αλλά ¨he¨. Αυτές είναι λοιπόν οι ανώμαλες λεπτομέρειες της ιδεολογίας που θέλει να εγκαταστήσει εκεί η Σαουδική Αραβία… Για να μετατρέψουν την σύγχρονη συριακή δημοκρατία σε μια κατάμαυρη Σαουδική Αραβία…
Μα τότε το ΑΚΡ τι επιδιώκει ; …
Εφ. Γιούρτ 7/11/2013
Σχ : Για όσους δεν το κατάλαβαν : Απαγορεύεται δηλαδή οι γυναίκες να κάθονται δημόσια σε καρέκλες διότι η καρέκλα σαν ουσιαστικό στα αραβικά είναι αρσενικό !
Από το http://tourkikanea.gr/2013/11/suriye-103/

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου