ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: πατέρας ''σήκωσε'' τα τελευταία 2,80 ευρώ για να αγοράσει γάλα στο παιδί του!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: πατέρας ''σήκωσε'' τα τελευταία 2,80 ευρώ για να αγοράσει γάλα στο παιδί του!Στα όρια της απόγνωσης και της απελπισίας βρίσκονται πλέον καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας.
Η συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού πατέρα βγήκε στη δημοσιότητα και προκαλεί κόμπο στο στομάχι!
Ο πατέρας από τη Ρόδο ευρισκόμενος σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων και αφού περίμενε επί δύο τουλάχιστον ώρες για να φύγει όλος ο κόσμος, πήγε στον ταμία της τράπεζας και του ζήτησε να κάνει αρχικά ενημέρωση και στην συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό!
Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξή του διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2 ευρώ και 80 λεπτών!
«Τα βιβλιάριά σας είναι άδεια» είπε ο ταμίας της τράπεζας θεωρώντας προφανώς ότι το ποσό αυτό ήταν μη «αναλήψιμο».
Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και χαμηλόφωνα του είπε: «Γι αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου»είπε ο νεαρός, προχωρώντας έτσι στην ανάληψη του ποσού που είχε μέσα στο βιβλιάριό του!
Η περίπτωση αυτή, «πάγωσε» το προσωπικό της Τράπεζας αλλά και όλους όσους το πληροφορήθηκαν, καθώς ο νεαρός πατέρας, ήταν σε κατάσταση απόγνωσης και απελπισίας. 
Πηγή: rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου