ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε…

mpogiopoulos
Αντιδράσεις στο ΚΚΕ για τον Μπογιόπουλο.

Καταργήθηκε η πιο πετυχημένη στήλη του Ριζοσπάστη, ο «Ημεροδρόμος» που υπέγραφε ο κ. Μπογιόπουλος. -Εξηγήσεις ζητούν στελέχη του ΚΚΕ
Η απόφαση της νέας διεύθυνσης του «Ριζοσπάστη» να καταργήσει την…
πιο πετυχημένη στήλη της εφημερίδας, τον «Ημεροδρόμο», που υπέγραφε ο δημοσιογράφος Ν. Μπογιόπουλος, έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στο ΚΚΕ.
Πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος ζητούν εξηγήσεις, εκφράζουν τη διαφωνία τους και γενικά επικρατεί ένα κλίμα έντασης, το οποίο έχει φτάσει μέχρι το Π.Γ. του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο Ν. Μπογιόπουλο απλώς έγινε η ενημέρωση
ότι η σελίδα του καταργείται στα πλαίσια… περικοπών!
Δηλαδή στα πλαίσια περικοπών αποφάσισαν να καταργήσουν μια «γωνία» του «Ριζοσπάστη» που διαβάζονταν και αναπαράγονταν, που έδινε κύρος στο κομματικό όργανο του ΚΚΕ!
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ν. Μπογιόπουλος είχε αποκλειστεί απ’ το πρόσφατο συνέδριο του ΚΚΕ (δεν εξελέγη απ’ την Κ.Ο. στην οποία είναι μέλος!), διότι στον προσυνεδριακό διάλογο με ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενό του είχε εκφράσει διαφωνίες με κάποιες απ’ τις επιλογές της ηγεσίας.
Και τον είχαν κατηγορήσει τότε (με εσωκομματικές διαρροές…) ότι επεδίωκε να… πάρει τη θέση της Αλέκας Παπαρήγα!
Στη συνέχεια τον είχαν θέσει σε εσωκομματική «καραντίνα» και τώρα, λίγους μόλις μήνες μετά το συνέδριο, κατάργησαν τη σελίδα του.
Πάντως ίσως να μην είχαν υπολογίσει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αν και μάλλον δεν θα τις λάβουν υπόψη…
Άραγε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους εναντίον ενός στελέχους του οποίου η εμβέλεια εκτείνεται πέραν των ορίων της επιρροής του ΚΚΕ;
Μέχρι πού θα φτάσουν;
newsbomb.gr
Άτακτες Φωνές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου