ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κλιμάκωση της Κρίσης ...Ρωσικά Πολεμικά περνούν τα στενά των Δαρδανελίων και βγαίνουν στη Μεσόγειο !!


548_2

The Udaloy class destroyer Admiral Panteleyev passing through the Dardanelles
  Ρώσικα πολεμικά κατηγορίας Admiral Panteleyev πέρασαν μέσω των τουρκικών στενών και βγήκαν  στη Μεσόγειο απο χθές το βράδυ 
548_1
  Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο συλλογής πληροφοριών SSV-201 Priazovye (φώτο κάτω) τέθηκε σε συναγερμό , πλέει προς τη Μεσόγειο και μπορεί να περάσει μέσω των τουρκικών στενών σήμερα.
Photo: Ahmet Güven.
Me αποστολή «τη συλλογή πληροφοριών στην περιοχή για την κλιμακούμενη κρίση»,



Η Ρωσία στέλνει αναγνωριστικό πλοίο (SSV-201 Priazovye φώτο) στην ανατολική Μεσόγειο, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax καθώς οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πιθανή στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας.

Το αναγνωριστικό πλοίο Priazovye απέπλευσε αργά χθες από τη ναυτική βάση της Ρωσίας στο ουκρανικό λιμάνι της Σεβαστούπολης, στη Μαύρη Θάλασσα, με αποστολή «τη συλλογή πληροφοριών στην περιοχή για την κλιμακούμενη κρίση», πρόσθεσε το πρακτορείο επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, την οποία δεν κατονόμασε.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την πληροφορία αυτή.

Το Interfax πρόσθεσε ότι το SSV-201 Priazovye θα επιχειρήσει χωριστά από τη ναυτική δύναμη που βρίσκεται στη Μεσόγειο. Η ανάπτυξή του είναι σύμφωνα με το ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν χρήσιμη για τα συμφέροντα εθνικής ασφαλείας.

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου