ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Απλά είναι τα πράματα, θέλουν να μας αφανίσουν γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

Δεν είναι τα πετρέλαια, δεν είναι ο χρυσός, δεν είναι τα νησιά μας, ούτε ο ήλιος ούτε η πανέμορφη χώρα μας ο λόγος που η παγκόσμια "νέα" τάξη έβαλε στο στόχαστρο τον Ελληνικό λαό. Ένας είναι ο λόγος για τον οποίον απειλούμαστε με αφανισμό, η Ορθοδοξία!
Οι σκατόψυχοι της αντίπαλης πλευράς ονειρεύονται έναν πλανήτη δίχως Ορθοδοξία, όπως είναι και οι εντολές τους. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε , όποιος δεν το κατάλαβε καλό είναι να αφήσει το μυαλό του να δραπετεύσει από την μαλακισμένη νοοτροπία των αριστερών. 
Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια, θρησκεία είναι όλα τ άλλα. Στοές, μπίλντεμπεργκς, τριμερείς, και τα υπόλοιπα παρακλάδια των "αφεντικών" του πλανήτη έχουν έναν θεό ...

...τον σατανά φυσικά, υπάρχει κάποιος που δεν το γνωρίζει? Ποιος είναι άραγε ο αντίπαλος όλου αυτού του συρφετού της ακολασίας που εξοντώνει την ανθρωπότητα για πλάκα? Δεν μπορεί να είναι άλλος απο το προπύργιο της Ορθοδοξίας,... ο Ορθόδοξος Ελληνισμός!!!
Νομίζει κάποιος ότι αν ήθελαν να αρπάξουν τα πετρέλαια σε μια νύχτα, με το προδοταριό που μας κυβερνά, δεν θα τα έπαιρναν? Θα ξεσηκωνόταν κανένας? Εδώ έφτασαν σε σημείο να φτύνουν, να μας βρίζουν, να σκοτώνουν τα παιδιά μας και δεν ξεσηκώνεται κανείς, θα ξεσηκωνόμασταν για τα πετρέλαια;
"Αριστεροί" και "δεξιοί" πάντοτε συμφωνούν όταν επρόκειτο να νομοθετήσουν κατά της Ορθοδοξίας και υπέρ των μουσουλμάνων η άλλων αιρέσεων. Είναι τα ανδρείκελα των στοών στημένα χρόνια (έχουν υπομονή αυτοί), για έναν και μόνο σκοπό. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν κατάλαβαν με ποιόν τα βάζουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου