ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τούρκικα μαχητικά και Ε/Π πέταξαν Οπλισμένα στο Αιγαίο ...Να υποστηρίξουν τις δηλώσεις του Αχμέτ ;


 Μετά απο σχετική μηδενική δραστηριότητα στο Αιγαίο επανήλθαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο με το γνωστό πλέον σχηματισμό  2 μαχητικά  να πετούν χαμηλά  και γρήγορα  χωρίς οπλισμό για να έχουν πλεονέκτημα στους Ελιγμούς και ποιο πίσω άλλα 2 μαχητικά οπλισμένα συνήθως F-16 που πετούν ψηλότερα και  και ποιο αργά οπλισμένα μέχρι το ''ρύγχος'' !



Η Περιοχή που πέταξαν τα Τούρκικα είναι το κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο ενώ ένα ( 1) Ε/Π πετούσε χαμηλά ακολουθώντας γνωστό δρομολόγιο !

Τα μαχητικά πέταξαν μετά τις δηλώσεις του Νταβούτουγλου οτι δεν υπάρχει συνθήκη που καθορίζει σε ποιόν ανήκουν τα νησιά !!!!

Τι να περιμένουμε το επόμενο διάστημα ; Ουδείς γνωρίζει αν δεν κόψουμε τον τσαμπουκά των Τούρκων και όταν ολοκληρωθεί η απαγκίστρωση των Κουρδικών Δυνάμεων από το όρος  Καντιλ η αεροπορία και τα Επιθετικά ελικόπτερα θα μετασταθμεύσουν στα Μικρασιατικά παράλια και η πυκνότητα των εξόδων των μαχητικών της Τουρκίας στο Αιγαίο θα πολλαπλασιαστεί!

Αν υπολογίσουμε την οικονομική στενότητα  της Ελλάδος και την οικονομία σε καύσιμα ,προσωπικό και μέσα ...Εύλογα θα αναρωτηθούμε τι θα συμβεί σε λίγο στο Αιγαίο !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :  1 (4 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 Ε/Π

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :  5

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :   2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :   2

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΚΕΝΤΡΙΚΟ KAI ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου