ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν θα ψηφίσουν κατά του Παπανδρέου και Παπαδήμου!!! Αυτό λένε οι πληροφορίες...!!


«Ναι» στην παραπομπή του Γώργου Παπακωνσταντίνου σε προκαταρκτική επιτροπή θα ψηφίσουν μάλλον όλοι οι παρόντες βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες... 

τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα ψηφίσουν λευκό στις τρεις κάλπες όπου θα συλλέγονται ψήφοι για την παραπομπή των Ε.Βενιζέλου, Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου, προστατεύοντας την τριάδα που οδήγησε την χώρα σε εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Ο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν μόνο στην μια κάλπη και να απέχουν από τις υπόλοιπες τρεις, δηλαδή αυτές για τους Ε. Βενιζέλο, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, αφού είναι βέβαια ότι αν τους άφηνε ελεύθερους ο Ε.Βενιζέλος θα ψήφιζαν υπέρ της παραπομπής του τουλάχιστον οι μισοί και ακόμα περισσότεροι θα ψήφιζαν να παραπεμφθούν οι Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμος

Αντιθέτως, στην ΔΗΜΑΡ δηλώνουν ότι θα ρίξουν ψηφοδέλτια σε όλες τις κάλπες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διαφοροποιηθούν από την επίσημη θέση τους που είναι παραπομπή μόνο για τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει σε όλες τις κάλπες, αλλά "αθωώνει" τον Γ.Παπανδρέου και τον Λ.Παπαδήμο. ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή οι μόνοι συνεπείς που θα ζητήσουν την παραπομπή και των τεσσάτων σε προανακριτική επιτροπή.

defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου