ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σύγκρουση αστυνομικών με ...αστυνομικούς!!!

 Η Ελληνική αστυνομία είναι η ασπίδα του παρακράτους, η ασπίδα όλων των προδοτών και δοσίλογων αυτού του τόπου. Είναι οι μόνοι που προστατεύουν τους φονιάδες του Ελληνικού Έθνους, χωρίς την προστασία τους θα ήταν αδύνατη η παραμονή των δοσίλογων στη χώρα.
Δεν είμαστε κατά της αστυνομίας αλλά, ρε μαλάκα μπάτσε γιατί διαμαρτύρεσαι? Εσύ είσαι που προστατεύεις κάθε προδότη, εσύ είσαι που χτυπάς με ζήλο γυναίκες, συνταξιούχους, τον πατέρα σου, τον αδελφό σου όταν κατεβαίνει στο δρόμο γιατί δεν έχει μία να ταΐσει τα παιδιά του, εσύ είσαι που οδηγείς στη φυλακή εκατοντάδες οικογενειάρχες για χρέη προς το παράνομο παρακράτος, εσύ είσαι που έχεις κλείσει χιλιάδες σπίτια, κατέστρεψες χιλιάδες οικογένειες εκτελώντας κατά γράμμα τις απάνθρωπες εντολές του σάπιου συστήματος, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.Αυτό μπάτσε λέγεται κατάντια!
Τώρα διαμαρτύρεσαι, ζητιανεύεις από τ αφεντικά σου δύο κατοστάρικα για να μπορέσεις να συνεχίσεις το έργο σου, για να επιβιώσεις, να ταΐσεις τα παιδιά σου, μόνο εσύ έχεις παιδιά, εμείς όχι, εσύ είσαι εξουσία πρέπει να σε προσέξουν, έχεις την απαίτηση να σε προσέξουν, δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι. Και αν σε πειράζουν μπάτσε όλα αυτα που γράφω χέρομε, γι αυτό τα γράφω, για να σε πειράξουν, μήπως και πάρει λίγες στροφές το παγωμένο σου μυαλό και απο μπάτσος γίνεις κανονικός Έλληνας αστυνομικός.
http://ataktesfones.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου