ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

H Βούλα Παπαχρήστου τέθηκε εκτός της Ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων.



Εκτός αγώνων η Ελληνίδα αθλήτρια για το παραπάνω αστείο που δημοσίευσε στο tweeter. Από την πρώτη στιγμή φάνηκαν οι διαθέσεις του παρακράτους να τιμωρήσει την νεαρή αθλήτρια κόβοντάς της έτσι ένα όνειρο ζωής, εξάλλου είναι προπονημένοι οι δωσίλογοι των κρατικών μηχανισμών να κόβουν τα όνειρα των Ελλήνων .
Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων που διαπιστώνουμε καθημερινά απο μιάσματα τύπου ρεπούση και άλλων αριστερών (κατ επάγγελμα) γενιτσάρων δεν τιμωρείται από  τα σινάφια.
Όλοι αυτοί ( οι νεογενίτσαροι) τηρούν σε υπερβολικό βαθμό το μεγαλειώδεις πνεύμα των αρχαίων ημών προγόνων  κατά την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων. Η Παπαχρήστου ήρθε να χαλάσει την εικόνα του πολιτισμού των τελευταίων ετών στο εξωτερικό, την οποία  έχτισαν με τόσο κόπο οι πολιτικοί στην Ελλάδα.

Το Blog υποστιρίζει ανοιχτα την Ελληνίδα αθλήτρια (όπως είναι φυσικό) και καταδικάζει την ενέργεια της κατοχικής κυβέρνηση του τσούρμου για την προκλητική αυτή απόφαση η οποία κρίνεται άκρως ανθελληνική, προκλητική, απαράδεκτη και εχθρική προς των Ελληνικό λαό, ο οποίος θα το λάβει υπ όψει στις δίκες των προδοτών οι οποίες δεν αργούν να έρθουν.

http://ataktesfones.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου