ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μας αγαπά ο Θεός: Χριστιανός στη Ροδόπη


Περιττό να σας υπενθυμίσουμε πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή της Θράκης και πόσο πιο ευαίσθητη θα γίνει με τους επικίνδυνους πειραματισμούς των κομμάτων τα οποία κατεβάζουν μουσουλμάνους υποψήφιους για να χαϊδέψουν την μειονότητα,οι οποίοι κατά τα λεγόμενα των ιδίων είναι αμφιβόλου εθνικού φρονήματος.

Εμείς ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι το θρήσκευμα είναι το μόνο συστατικό της εθνικής συνείδησης (αν και πολύ σημαντικό),όμως ένας υποψήφιος στη Βουλή ακόμα και βουδιστής να είναι πρέπει να έχει τουλάχιστον εθνική συνείδηση. Δηλώσεις όπως "οι Τούρκοι κατακτούν τη Δυτ.Θράκη" και άλλα ωραία από συγκεκριμένους υποψήφιους προκαλούν προβληματισμό.



Έτσι στη Ροδόπη έχουμε μόνο έναν "χριστιανό" βουλευτή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ τον οποίον ήθελαν κάποιοι υπερεγκέφαλοι της Συγγρού να τον στείλουν στο Επικρατείας και να βάλλουν στη θέση τους τον Αχμέτ Ιλχάν προσωπική επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος όμως αρνήθηκε και στη συνέχεια πήγε στη ΔΗΜΑΡ. Δηλαδή από σπόντα έχουμε χριστιανό στη Ροδόπη.

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τους μουσουλμάνους υποψήφιους ξαναδείτε τη φωτό με τον Χατζη Οσμάν και θα δείτε σε ποιούς κρατάνε την....ομπρέλα.

Οι άλλοι δύο εκλεγέντες στην Ροδόπη είναι:

Χατζή  Οσμάν Αχμάτ του ΠΑΣΟΚ και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν του Μεμέτ του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου