ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αυτοί γιούχαραν τον Γιωργάκη στο Βερολίνο!

Αυτοί γιούχαραν τον Γιωργάκη στο Βερολίνο!
Για το επεισόδιο σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο πριν από μερικές ημέρες ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα και τη σύζυγό του σε εστιατόριο της γερμανικής πρωτεύουσας, μίλησαν οι νεαροί που συμμετείχαν σε αυτό.
Η Κατερίνα Μιχαηλίδου που είναι φοιτήτρια και μένει μόνιμα στο Βερολίνο, είχε την ιδέα να ειδοποιήσει μέσω facebook τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», έγραψε στα αγγλικά ότι «ο Παπανδρέου απολαμβάνει την πάπια του, μακάρι να του κάτσει» και δυο - τρεις άλλοι φοιτητές, μαζί και ένας φωτογράφος από την Bild δεν άργησαν να σπεύσουν στην περιοχή.
Όπως έγραψε η Κατερίνα Μιχαηλίδου στο facebook για την ενέργεια τους αυτή «Ήταν αυθόρμητα όλα, νιώσαμε την ανάγκη ότι κάτι πρέπει να κάνουμε και έτσι έγινε. Μάλιστα προθυμοποιηθήκαμε να πληρώσουμε και τον λογαριασμό του. Τώρα αν κερδίσαμε κάτι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Ναι, ξέρω ότι κοιμήθηκε το βράδυ σαν πουλάκι, αλλά θα θυμήθηκε τι σημαίνει "θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις".
Εκτός όμως από την Κατερίνα Μιχαηλίδου στην παρέα υπήρχαν και φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη για να χαρούν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Μαζί τους και η συνοδός του τραγουδιστή στη σκηνή Ματούλα Ζαμάνη, η οποία φρόντισε να υποστηρίξει με τον πλέον ενεργό τρόπο τους φοιτητές.
Τα παιδιά φρόντισαν να μείνει αξέχαστη η παραμονή του Γιώργου στο Βερολίνο...
 
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου