ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Εισβολή" της τρόϊκας στο σκληρό πυρήνα της Άμυνας! 25% μειώσεις απαιτούν οδηγώντας σε διάλυση τις ΕΔ!



`Εισβολή` της τρόϊκας στο σκληρό πυρήνα της Άμυνας! 25% μειώσεις απαιτούν οδηγώντας σε διάλυση τις ΕΔ!


Τον “αφοπλισμό” της χώρας απαιτούν οι τροϊκανοί οι οποίοι την ίδια στιγμή εξυπηρετούν και προστατεύουν τα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών εξοπλισμών των χωρών τους ,οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων,πουλώντας εξοπλισμούς που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον ελαττωματικοί.

Το προκλητικό όχι που είπαν στα ισοδύναμα που παρουσίασε ο ΥΕΘΑ για να μην περικοπεί το μισθολόγιο των στρατιωτικών κατά 12% δείχνει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να “ξεζουμίσουν” τελείως τις ελληνικές ΕΔ. Δεν δείχνουν τη παραμικρή ευαισθησία για τα θέματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και να μην συζητούνται καν στις διαβουλεύσεις.

Εντύπωση προξενεί ότι επικεντρώνουν τις απαιτήσεις τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποδοχές των στρατιωτικών και όχι σε άλλα θέματα για τα οποία όντως θα μπορούσαν να βρουν συμπαραστάτες και εντός Ελλάδος. Δεν έχουν καμία επιμονή για το θέμα του “συμμαζέματος” στρατοπέδων και αχρείαστων στρατιωτικών μονάδων που κοστίζουν πολλά χρήματα. αλλά επικεντρώνουν στη περικοπή όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων από τις απολαβές των στελεχών των ΕΔ. Με όσα παράλογα και ανήκουστα ζητάνε προσπαθούν να επιβάλουν περικοπή της τάξεως του 25% ακόμη στις αποδοχές των στρατιωτικών κάτι που θα προκαλέσει φυσικά έκρηξη.

Το χειρότερο; Οι τροϊκανοί το ξέρουν και δείχνουν να το επιδιώκουν. Οι νεαροί κουστουμαρισμένοι που εμαφανίζονται ως …γκουρού των οικονομικών είναι απολύτως ενημερωμένοι για το τι “πονάει” τις ΕΔ, από Έλληνες συνεργάτες τους ,τους οποίους από το πρωί στους διαδρόμους των Επιτελείων χαρακτηρίζουν “καταδότες”. Εκεί ακριβώς χτυπάνε οι τροϊκανοί λες και ο στόχος τους είναι η απόλυτη αποδιοργάνωση των ΕΔ,οι οποίες έχουν ανάγκη από αναδιοργάνωση και όχι από τη διάλυση την οποία επιδιώκουν οι κύριοι με τα “μαύρα κοστούμια”.
Επιβεβαίωση Onalert για το 1 δις επιπλέον περικοπών

Ο  ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Onalert για το 1 δις ευρώ επιλέον περικοπές που ζητά η τρόϊκα. Παραδόξως η φράση του που έχει καταγραφεί απ΄όλες τις τηλεοπτικές κάμερες, έχει ...παραληφθεί από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της δήλωσής του! Το γιατί μόνο οι άνθρωποι του επιτελείου του μπορούν να μας το εξηγήσουν.



OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου