ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΑ: ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PANDERMIX


Πάνω από 220 οι Σουηδοί, οι περισσότεροι από αυτούς παιδιά, όπου τους διαπιστώθηκε  ναρκοληψία ως παρενέργεια του πανδημικού εμβολίου Ρandemrix σύμφωνα με τις εκθέσεις που υποβάλλονται απο την Σουηδική εταιρεία που βρέθηκαν σε περίπου 12 από τις 35 παρτίδες του εμβολίου που παραδόθηκαν στη Σουηδία.
Η ναρκοληψία είναι μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη και μετά από επαρκή ύπνο. Το άτομο που πάσχει από ναρκοληψία, ο ναρκοληπτικός, έχει επαναλαμβανόμενες ακαταμάχητες προσβολές ύπνου, που όταν έρχονται δεν μπορεί να αντισταθεί και μπορεί ως αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμη και σε ακατάλληλες ή επικίνδυνες συνθήκες, στο μέσο μιας συζήτησης για παράδειγμα ή κατά την οδήγηση.

Τα ευρήματά τους θα πρέπει τώρα να διερευνηθούν από τον οργανισμό, που έχει αρνηθεί στο παρελθόν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των διαφόρων παρενεργειών του εμβολίου και την έναρξη της ναρκοληψίας. 

Σε ορισμένες περιοχές της Σουηδίας, και συγκεκριμένα στους νομούς Skåne ,Västra Götaland , Dalarna και Uppland υπάρχουν περισσότερα παιδιά που πάσχουν από ναρκοληψία από οπουδήποτε αλλού στη χώρα.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Σουηδοί έχουν εμβολιαστεί κατά της γρίπης των χοίρων με το Pandemrix μεταξύ φθινοπώρου 2009 και άνοιξης 2010. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου