ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σοκ!! Έκλεισαν τα φυλάκια στα σύνορα με τα Σκόπια και τα νοίκιασαν σε ιδιώτες!!!



Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων της περιοχής, τα φυλάκια του Φανού και της Ειδομένης στα σύνορα  Κιλκίς-Σκοπίων έκλεισαν πριν απο 2 μήνες περίπου με την αιτιολογία οτι ''δεν έχουν αντικείμενο απασχόλησης''!!!
Πρόκειται για το φυλάκιο 412 (ύψωμα 412) στο χωριό Φανός το οποίο βλέπει στην (κατεχόμενη) Γευγέλη των Σκοπίων και το φυλάκιο της Ειδομένης, τον τελευταίο σταθμό πάνω στα σύνορα. Μέχρι πριν 2 μήνες υπήρχαν φαντάροι....... που έκαναν περιπολίες μέρα νύχτα, κυρίως για λαθρομετανάστες. Αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει ήδη όλα τα φυλάκια στα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία, που σημαίνει οτι η συγκεκριμένη περιοχή είναι εντελώς αφύλαχτη!! Η αιτιολογία που δόθηκε είναι πως δεν έχουν οι φαντάροι αντικείμενο απασχόλησης όμως οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα περισσότερα φυλάκια απο όσα έκλεισαν έχουν ήδη νοικιαστεί σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση...!!!

Το θέμα αυτό είναι άκρως σοβαρό και ένα ακόμη ενδεικτικό της αναλγησίας του κράτους και της αδιαφορίας του τόσο για την λαθρομετανάστευση, όσο και για τη γενικότερη ασφάλεια των συνόρων μας. Την ίδια ακριβώς αδιαφορία επέδειξαν και όλα τα ΜΜΕ, με πρώτους τον Παπαδάκη και τον Τριανταφυλλόπουλο που παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων τόσες εβδομάδες να αναδείξουν το θέμα, εκείνοι αρνήθηκαν.

Ένα επιπλέον αξιοπερίεργο περιστατικό που χρήζει προσοχής αφορά τα αποτελέσματα αναζήτησης σε εφαρμογή του διαδικτύου. Ειδικότερα, αναζητώντας π.χ τον καιρό του νομού Κιλκίς στο msn το αποτέλεσμα είναι η Γευγέλη!! Απο πότε ο νομός Κιλκίς ανήκει στα Σκόπια;; Είμαστε ξέφραγο αμπέλι στην κυριολεξία!! Θα ενδιαφερθεί επιτέλους κάποιος αρμόδιος και θα ενεργήσει πρακτικά για τα εθνικά μας ζητήματα ή να αρκεστούμε σε ένα διάβημα αραιά και που για να έχουμε να λέμε οτι ειναι διασφαλισμένη η εθνική μας κυριαρχία;

Οι φωτογραφίες είναι ολές απο τον Φανό, τα φυλάκια έρημα και η πόλη που διακρίνεται είναι η Γευγέλη...










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου