ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: "ΛΑΓΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ!


Έναν ακόμη σύμμαχο στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης μπορεί να μετρά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος.

Ο κ. Άνθιμος σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ζήτησε να αφήσουν τα κόμματα την παρούσα κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αποστολή της.

«Ευχόμαστε η νέα κυβέρνηση να επιτύχει γιατί είναι η πιο καλή στιγμή για την πορεία της χώρας μας να εκπληρώσει την αποστολή της», είπε ο Μητροπολίτης για να προσθέσει απευθυνόμενος προς τον υπουργό προστασίας το πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, «και μετά κάνετε εκλογές, μία ψήφο έχουμε όλοι».

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στις δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ κατά την εκδήλωση εγκαινίων του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης πήρε σαφή θέση για τα πολιτικά πράγματα ζητώντας πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Ακούω μερικούς να λένε ότι έχουμε τρεις μήνες περιθώριο. Τον Μάρτιο, ή μένουμε ή πέφτουμε. Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα γιατί χαλούν το φρόνημα του λαού», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ.

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ!
Σχόλιο του μπλόγκ "Άτακτες φωνές": Πρίν μερικές μέρες γράψαμε για το ρόλο του εν λόγο μητροπολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου