ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πρόβλημα υγείας για τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο;

Ένα δημοσίευμα καινούργιας σχετικά εφημερίδας, προκαλεί ανησυχία, καθώς αφορά την υγεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «NEWSBOMB» υποστηρίζει, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί σε εξετάσεις στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου παρέμεινε για μεγαλύτερο των πέντε ωρών χρονικό διάστημα.

Μία εκ των εξετάσεων, η «PSI», που αφορά τον προστάτη (τραγική ειρωνεία θα σκεφθεί κανείς, αφού ο όρος παραπέμπει και στο «κούρεμα ομολόγων, με τον όρο να έχει μπει λόγω της οικονομικής κρίσεως στη ζωή μας), φέρεται να ανησύχησε τους γιατρούς και συνέστησαν άμεση χειρουργική επέμβαση.
Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να αποφανθεί κανείς, ότι σε περίπτωση επιβεβαίωσης του δημοσιεύματος (το τονίζουμε), το θέμα θα μπορούσε να σηματοδοτεί πολιτικές εξελίξεις, αφού θα χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης για ένα διάστημα.
Πέραν του πολιτικού ζητήματος, εάν όντως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την υγεία του, του ευχόμαστε ολόψυχα να το ξεπεράσει το συντομότερο, όπως άλλωστε θα κάναμε για οποιονδήποτε ανεξαιρέτως.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου