ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

100 λαιμούς απόσταση είμαστε από το μέλλον. Τόσο μακριά, τόσο κοντά



Ολόκληρο το σύστημα θέλει αλλαγή εκ θεμελίων. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει από την μέση χιλιάδες αντιπάλους με τα λόγια ή μόνο με ένα πιστόλι. Ατομική βόμβα χρειάζεται.
100 κεφάλια μεγαλοαπατεώνων (πολιτικάντηδων, τραπεζιτών, επιχειρηματιών , κλπ.) πρέπει να κοπούν την πρώτη ημέρα. Αντί για προγραμματικές δηλώσεις, η νέα διακυβέρνηση πρέπει να κάνει προγραμματικές εκτελέσεις. Λεπίδι και τσεκούρι στους προδότες, χωρίς έλεος! Κι αν οι συγγενείς και οι φίλοι τους τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν, λεπίδι και σ’ αυτούς !
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. 


Πολιτικάντηδες, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, στρατιωτικοί, ακόμα και καθηγητές στα γυμνάσια. Δεν μπορεί το κάθε σκουπίδι κωλομπαράς να βιάζει παιδάκια είτε σωματικά είτε πνευματικά, είτε και με τους δύο τρόπους και να πληρώνεται από τους φόρους μας. 
Αν θέλει ντοκτορά στην πρωκτολογία, να το κάνει με δικά του έξοδα. Και οι πρωθυπουργοί-κωλομπαράδες που βιάζουν χώρα, πολίτες και θεσμούς δεν είναι άξιοι του παραμικρού οίκτου. 
Η άμεση επαναφορά της θανατικής ποινής για ορισμένα αδικήματα είναι ..επιβεβλημένη. Όσο πιο γρήγορα επανέλθει, τόσο το καλύτερο.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αλλάξει το σύστημα. Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία του κώλου όπου όλοι οι τυχάρπαστοι έχουν δικαιώματα εκτός από αυτούς τα αξίζουν πραγματικά είναι για τον σκουπιδοτενεκέ. Μαζί με αυτή την ξεκωλιασμένη πουτάνα πρέπει να βουλιάξουν όλα τα κόμματα, τα παρακλάδια τους και οι φανερές και μυστικές οργανώσεις του ποδιτσαριού. Όποιο και να είναι το κόστος, είναι ασήμαντο μπροστά στα οφέλη. 


Όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο με τον οποίο έχουν επιλέξει να διοικούνται οι ίδιοι οι πολίτες. Αυτό είναι το τέλειο πολίτευμα, άσχετα από τις λεπτομέρειες. Η τεχνολογία για την άμεση δημοκρατία υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Και λοιπόν; Μήπως περιμένετε να σας την κάνουν δώρο στη ονομαστική εορτή σας;
 

Οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία. Τέρμα στη νοοτροπία του ραγιά, του ανεύθυνου, του τεμπέλη, του λουφαδόρου, του λογά και του μικροαπατεώνα. Ο πολίτης ή θα είναι άριστος και θα συνεισφέρει στην εξέλιξη της πολιτείας ανάλογα με τις δυνατότητές του, ή θα είναι πάροικος και δεν θα έχει καθόλου δικαιώματα.
 

100 λαιμούς απόσταση είμαστε από το μέλλον. Τόσο μακριά, τόσο κοντά.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου