ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Καμία Απολύτως Έκπληξη

  

Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι δημοσιοκάφροι εμπλέκονται σε κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβιασμών και σε κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα.  

   Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι...
...στα ίδια βρωμερά κυκλώματα συναντά κανείς τα συνεταιράκια τους: Τους πολιτικούς (και τους αυλικούς αυτών), που όνειρο τους κάνανε τον…Εφιάλτη! (σχήμα οξύμωρο αλλά το κατάφεραν οι προδότες).
Τους δικαστές, που από τότε που μάθανε πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή, στην προσπάθειά  τους να την υπηρετήσουν…κάνουν τα στραβά μάτια! 
Τους τραπεζίτες (δεν εννοώ τα δόντια, παρόλο που έχουν ως κοινό παρονομαστή το δάγκωμα).
Τους εφοπ-ληστές, τους βιο-α-μήχανους, που έχουν μάθει στον βίο τους πότε να παριστάνουν τους αμήχανους (ειδικά όταν μιλάμε για υπερωρίες, ένσημα…και πάει λέγοντας). 

Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι σε μεγάλο μέρος του κοινωνικού ιστού, δρουν παρόμοια βρωμερά και τρισάθλια κυκλώματα.
Στον χώρο της παιδείας δεν σταδιοδρομείς αν δεν είσαι προσκυνημένος, ιδιοτελής και άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο, τα παιδιά μας να διδάσκονται πως δεν υπάρχουν ούτε Έλληνες, ούτε Ελλάδα! Η φωτιά και το τσεκούρι, με μία λέξη λέγονται…συνωστισμός! Όσο δε για τον Χριστό η βλασφημία τους δεν έχει όριο!

Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι όλοι οι προαναφερθέντες
είναι συνεταιράκια στην πιο βρώμικη επιχείρηση που στήθηκε ποτέ.
Είναι γνωστό πως κάθε τόσο τους μαζεύουν μέσα σε στοές για να τους δώσουν εντολές, τις οποίες πρέπει να εκτελέσουν στο ακέραιο ως πειθήνια όργανα που είναι.
Είναι επίσης γνωστό πως μέσα στις ίδιες στοές τους πηδάνε και αυτούς και τις γυναίκες τους και όλο το γενεαλογικό τους δέντρο, αφού ως γνωστόν…σόι πάει το βασίλειο!

Και τώρα θα πούνε κάποιοι στημένοι ψευτοπροοδευτικοί: «και εσύ τι κάνεις γι’ αυτό, πως αντιδράς, πήγες ποτέ σε καμιά πορεία» ;

ΟΧΙ σε προβατοπορείες δεν πάω!

Ετοιμάζομαι…, ετοιμάζομαι για την ώρα που θα ξεριζώσω την καρδιά τους και θα την ρίξω στα σκυλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου